Welkom op deze website

Welkom op deze website. Deze is gemaakt om meer informatie te geven over de Westergozone. Dit is een gebied in Friesland wat in het teken staat van innovatie en verbetering. Er wordt hier druk aan gewerkt om van allerlei verbeterpunten te vinden en te zorgen dat hier gelijk wat aan gedaan wordt. In de komende jaren zal het gebied meer en meer aandacht krijgen.

Op deze pagina zie je alvast een introductie over het gebied. Op verschillende pagina´s kun je van alles lezen met betrekking tot dit onderwerp. Zo valt er te zien wat de achtergrond is van Friesland als provincie en waar deze om bekend staat. Verder wordt er nog aandacht besteed aan de grootste en belangrijkste plaatsen die er zijn in de regio. Een blik op de toekomst geeft algauw weer dat er de komende tijd voldoende te beleven is in de Westergozone.

Het leuke aan deze site is dat je het een en ander kunt lezen over een gebied en onderwerp waar waarschijnlijk nog niet heel veel over bekend is. Door de verschillende pagina´s van deze website te doorlopen zie je gelijk van alles wat met deze streek te maken heeft.

Overige onderwerpen zijn de infrastructuur van het gebied en de ambities die men koestert met de projecten die uitgevoerd worden in het gebied. Ook de hoofdstad komt uitgebreid aan bod en zo kom je precies te weten wat er bijzonder is aan de plaats. Lees gauw verder om van alles te weten te komen over dit mooie en boeiende gebied.